Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- هر ساله با شروع سال تحصیلی با معضل همیشگی شهریه مدارس غیر دولتی رو به رو می‌شویم که برای سال تحصیلی جدید سامانه‌ای جدید طراحی شده تا مردم در آنجا شکایت خود را ثبت کنند و خیلی زود به نتیجه برسند.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، هر ساله با شروع سال تحصیلی با معضل همیشگی شهریه مدارس غیر دولتی رو به رو می‌شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدارسی که شهریه‌هایی بیشتر از نرخ مصوب از والدین دانش آموزان اخذ می‌کنند. در این راستا وزارت آموزش و پرورش از دو سامانه ثبت شکایات و تلفن گویای سازمان مدارس و مراکز غیردولتی رو نمایی کرد تا با استفاده از آن‌ها از یک طرف جلوی تخلفات مدارس را بگیرد و از سوی دیگر راهی نه چندان سخت برای شکایت از مدارس پیش پای والدین دانش آموزان قرار دهد.

از این پس و برای مهر ماه ۹۸ خانواده‌هایی که دسترسی به نرم افزار‌های را ندارند می‌توانند در سامانه ثبت شکایت مردمی در زمینه‌های مختلف شکایت خود را ثبت کنند و بنا به وعده‌هایی که داده شده به این شکایت‌ها ظرف ۱۰ روز رسیدگی خواهد شد.

سامانه دوم، سامانه تلفنی ۴۳۱۷ است برای رای افرادی که امکان دسترسی به نرم افزار‌ها را ندارند افراد می‌توانند از طریق سامانه تلفنی ۴۳۱۷ و برای شهرستان‌ها با یک ۰۲۱ ابتدای آن می‌توانند شکایت خود را ثبت کنند و پیامک‌ها ارسال شود که شکایت ثبت شد یا پاسخ شما آماده است.

اقدام دیگر وزارت آموزش و پرورش برای جلوگیری از تخلفات در این حوزه این بود که امسال علاوه بر این که شهریه مدارس به آن‌ها ابلاغ می‌شود این میزان شهریه باید در مدرسه نصب شود و خانواده‌ها به محض ورود به مدرسه بتوانند این شهریه‌ها را مشاهه کنند.

وزیر آموزش و پرورش همچین تاکید کرد: موسسین مدارس حتی اگر با دلایل موجه می‌خواهند بیش از شهریه و هزینه‌های تعریف شده وجهی را دریافت کنند این کار مجاز نیست.

بیشتر بخوانید: نصب پوستر‌های شهریه در مدارس/رسیدگی به شکایت مردم کم‌تر از ۱۰ روز

تکلیف پرونده‌های ۵ سال قبل روشن نشده

با وجود رونمایی از این دو سامانه میرحمایت میرزاده، نماینده مجلس و عضو شورای سیاست‌گذاری مدارس غیردولتی گفت: طی بازدید از این مدارس مشخص شد وضعیت نگران کننده است و نیاز داریم تا جلسه‌ای محرمانه خدمت وزیر آموزش و پرورش باشیم؛ ما نگرانیم حوادثی مانند زاهدان و سیستان و بلوچستان در تهران رخ دهد و اگر شما کمک نکنید مشکلات قابل حل نیست.

میرزاده در ادامه با انتقاد از عدم رسیدگی به پرونده مدارس متخلف افزود: فردی که پرونده‌اش از سال ۹۳ باز است و تخلف کرده است برای رسیدگی به وضعیتش نیاز به سامانه نیست. مدارک آن وجود دارد، حکم صادر شده، ولی هنوز به دلیل حجم فراوان کار‌ها فرصت رسیدگی نیست؛ نمی‌شود که سال ۹۳ فردی تخلف کرده باشد، ولی در سال ۹۸ به دلیل حجم انبوه کار‌ها به وضعیتش رسیدگی نشود. تقاضا دارم به هر طریق ممکن قبل از اینکه تخلفات سال ۹۸ بیش از این اعلام شود تکلیف پرونده‌های ۵ سال قبل که برای آن حکم صادر شده و بلاتکلیف هستند رسیدگی شود.

با توجه به این سخنان آقای میرزاده به نظر می‌رسد بهتر بود آموزش و پرورش ابتدا فکری به حال پرونده‌های ۵ سال قبل بکند و بعد به دنبال ایجاد سامانه‌ای برای ثبت شکایات مردمی چرا که فقط ثبت شکایات بدون هیچ نتیجه‌ای قطعا تاثیری در فعالیت مدارس متخلف نخواهد داشت و بیشتر بر ناامیدی مردم دامن می‌زند. میرزاده نیز بر این امر تاکید کرد: و گفت: با این وضعیتی که در مدارس غیردولتی وجود دارد بعید می‌دانم با این سامانه‌ها بتوانیم مشکلات را حل کنیم. این سامانه باید باشد تا مردم امیدوار شوند؛ سامانه‌ای برای رسیدگی به تخلفات وجود دارد، ولی فعلا در روز روشن در مقابل ادارات کل، نواحی و مناطق ما آشکارا تخلف می‌کنند.

اداره کل و منطقه نام مدارس متخلف را می‌دانند

میرزاده در ادامه به نکته‌ای جالب اشاره کرد و اظهار کرد که ادارات استانی نام مدارس متخلف را می‌دانند و گفت: فکر می‌کنم اگر فقط منتظر سامانه باشیم بسیاری از مشکلات شاید دوچندان شود اکنون اداره کل و منطقه نام مدارس متخلف را می‌دانند و شهریه‌ای که برخلاف مصوبه شورای سیاست‌گذاری دریافت می‌شود، مشخص است، نیازی نیست که مردم تماس بگیرند؛ لذا تقاضا دارم تعداد کارشناسان دو چندان شود تا دستورالعمل‌ها خروجی داشته باشند. مناطق آموزش و پرورش همه می‌دانند کدام مدارس متخلف هستند و خیلی از آن‌ها در صدا و سیما در روز روشن تبلیغ می‌کنند.

بیشتر بخوانید: وضعیت مدارس غیردولتی نگران کننده است

به گزارش خبرنگار میزان، در کنار بوق و کرنای رونمایی از سامانه ثبت شکایت مدارس غیر دولتی صحبت‌های میرزاده به گونه‌ای به همه فهماند که با شروع به کار این سامانه هم اتفاقی در جلوگیری از تخلفات مدارس نمی‌افتد چرا که همه مدارس متخلف و میزان شهریه اضافه‌ای که می‌گیرند را می‌شناسند، شکایت از این مدرسه ها صورت گرفته ولی هر ساله فقط به حجم پرونده ها اضافه می شود. گویی تمام این اقدامات فقط برای امیدوار کردن مردم است و بس...!

با این وجود باید منتظر ماند و دید که این دو سامانه‌ای که توسط وزارت آموزش و پرورش رونمایی شده است تا چه حد می‌تواند بر تخلفاتی که در برخی مدارس اتفاق می‌افتد نظارت و مهمتر از همه رسیدگی کند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آموزش و پرورش شکایت از مدارس تخلف شهریه میرزاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۸۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه متفاوتی دارند و شهریه مدارس با توجه به امکانات و خدماتی که ارائه می‌دهند، تعیین می‌شود. - اخبار استانها -

رضا رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به اینکه در سراسر کشور بیش از 18 هزار مدرسه غیردولتی و بیش از 20 هزار آموزشگاه وجود دارد، گفت: در استان کرمان قریب هزار و 100 مدرسه غیردولتی وجود دارد که در امر آموزش دانش آموزان به کمک آموزش و پرورش آمده‌اند.

وی با بیان اینکه شهریه مدارس غیردولتی با توجه به امکانات و خدماتی که ارائه می‌دهند، متفاوت است، افزود: نیروی انسانی، فضا، تجهیزات و امکانات از جمله عوامل سهیم در تعیین شهریه مدارس غیردولتی است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان، ادامه داد: شهریه این مدارس با توجه به آیین‌نامه و موادی چون محل مدرسه، اجاره مدرسه، امکانات مدرسه، هوشمند بودن، استفاده از سالن‌های ورزشی و فوق برنامه‌ها مشخص می‌شود.

وی با اشاره به روند تصویب نرخ شهریه مدارس غیردولتی، بیان کرد: شهریه مدارس غیردولتی با توجه به امکانات و خدماتی که به دانش آموزان ارائه می‌شود از سوی مؤسس تعیین شده و ادارات آموزش و پرورش شهریه پیشنهادی را بررسی می‌کنند.

رضایی با بیان اینکه ممکن است آموزش و پرورش رقم شهریه پیشنهادی از سوی مؤسس را تایید یا تعدیل کند، افزود: در ادامه نرخ شهریه به شورای سیاست‌گذاری مدارس و مراکز غیر‌دولتی ارجاع می‌شود و در آنجا برای نرخ شهریه تصمیم‌گیری می‌شود.

وی با اشاره به اینکه امسال تمام مدارس غیردولتی ما شهریه متفاوتی دارند، گفت: اولیا می‌توانند از سایت سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی به آدرس https://mosharekatha.ir/  مبلغ شهریه مدرسه مورد نظر خود را مشاهده کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با بیان اینکه والدین می‌توانند با وارد کردن نام یا کد مدرسه در سامانه مشارکت‌ها از مبلغ شهریه مدرسه مورد نظر مطلع شوند، ادامه داد: با جمع ارقامی که در بخش استعلام شهریه وجود دارد مانند شهریه فوق برنامه درسی، شهریه مکمل و شهریه تابستانی رقم کلی شهریه مدرسه مشخص می‌شود.

وی با اشاره به اینکه اداره مشارکت‌های مردمی آموزش و پرورش به همراه اداره بازرسی، حراست و آموزش‌ها بر مدارس غیردولتی نظارت دارند، گفت: در سایت شهریه آموزش و پرورش شهریه تمام مدارس مشخص است؛ همچنین میزان شهریه با فوق برنامه‌ها باید روی دیوار حسابداری مدرسه نصب شده باشد.

انتهای پیام/511/

 

دیگر خبرها

  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی
  • گلایه والدین از افزایش سرسام آور شهریه مدارس غیرانتفاعی در رشت
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی اعلام شد
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی با رتبه‌بندی آنها
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • آنچه باید درباره سندرم ناخن زرد بدانید
  • آنچه باید سندرم ناخن زرد بدانید
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند